Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, δήλωσε στο «Movistar+» πως κανείς δε μπορεί να ξεφύγει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ αναφερόμενος στις περιπτώσεις των Φίγκο, Ζιντάν και τώρα του Εμπαπέ.

Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολουθούν με προσοχή τα τεκταινόμενα στην υπόθεση Κιλιάν Μπαπέ. τέμπας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι «μερένχες» θα κρατήσουν στάση αναμονής, καθώς η διοίκηση γνωρίζει καλά, ότι βρίσκεται σε θέση ισχύος και θέλουν να προχωρήσει στην απόκτηση του Μπαπέ, χωρίς οικονομικό κόστος. Κάτι που σημαίνει ότι, εκτός απροόπτου, είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι του 2024, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, δήλωσε στο «Movistar+» πως θεωρεί πως τελικά ο Γάλλος άσος θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ: «Νομίζω πως τελικά θα παίξει στην Ρεάλ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι πιθανότητες είναι 70 με 80% και το στηρίζω αυτό στη διάθεση του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ δεν χάνει ποτέ, όταν διεκδικεί παίκτες, όπως απέδειξε με τις περιπτώσεις των Φίγκο, Ζιντάν, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλων πολλών».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!