Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς σήμερα και αύριο διεξάγονται τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου) διεξάγονται τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Οι τρεις από τους τέσσερις «ευρωπαίους» παίζουν εντός, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός περιμένει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Άρη. «Απόλυτοι» μέχρι στιγμής εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας πετύχει και 14 γκολ σε 4 ματς, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς δείχνουν ανεβασμένοι με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο τους, εξασφαλίζοντας 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Εύκολο, θεωρητικά, έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται… άσφαιροι όταν βρίσκουν μπροστά τους κλειστές άμυνες, αλλά οι Θεσσαλοί των 11 γκολ παθητικό σε 5 αγώνες – και χωρίς νίκη ακόμη – δε δείχνουν να είναι τέτοια.

Η ΑΕΚ, λίγες ημέρες έπειτα από τις σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες της επί των Μπράιτον και Παναθηναϊκού, επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ακόμη δεν έχει νίκη, για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χωρίς «τρίποντο» οι Περιστεριώτες που, ωστόσο, έδειξαν καλά δείγματα στην ισοπαλία στο Ηράκλειο.

Στην Τρίπολη, τέλος, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι Αρκάδες, όμως, είναι αήττητος και πάντα δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ενώ έρχεται κι από το «διπλό» στο Βόλο.

Στις Σέρρες, τα «λιοντάρια» θα επιδιώξουν να πάρουν τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη τους, καθώς υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής – κάτι που πιστοποιήθηκε και στο 2-0 επί της Λαμίας – ωστόσο ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι σκληροτράχηλος και αήττητος εκτός έδρας.

Ο ευρισκόμενος σε δύσκολη – αν και νωρίς – θέση Παναιτωλικός κοντράρεται στο Αγρίνιο με τον ΟΦΗ, με την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας να θέλει το «τρίποντο» για να σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα.

Στην Καισαριανή, τέλος, Κηφισιά και Λαμία θα δώσουν το δικό τους αγώνα με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

16:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΟΦΗ
18:00 Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής, Κηφισιά – Λαμία
20:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης
20:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Βόλος ΝΠΣ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

17:30 Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
21:00 OPAP Arena, ΑΕΚ – Ατρόμητος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!