Με μία λαμπρή εκδήλωση αύριο, Πέμπτη στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο "Rhodes Palace" θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το... βασικό μενού (29-30/9) του Super Cup 2023.

Με μία λαμπρή εκδήλωση αύριο, Πέμπτη (28/9, 19:30) στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο “Rhodes Palace” θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το… βασικό μενού (29-30/9) του Super Cup 2023.

Η διοργανώτρια Αρχή της Basket League, ΕΣΑΚΕ, θα βραβεύσει αρχικά τους κορυφαίους της σεζόν 2022-23 της Basket League, ενώ θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών και των τεσσάρων αρχηγών (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΠΑΟΚ).

Δυναμική παρουσία στο φετινό Super Cup θα έχει και φέτος ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αποστέλλοντας ηχηρό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, πολυμελές κλιμάκιο εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα παράσχει Πρωτοβάθμια Υγειονομική Κάλυψη σε όλους τους αγώνες του τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της περασμένης σεζόν της Basket League (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin και ΠΑΟΚ mateco).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παράλληλα, στον χώρο του γηπέδου θα στηθεί περίπτερο από τους εθελοντές όλων των Σωμάτων (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών-Διασωστών, Νεότητας) του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου ο κόσμος θα μπορεί να ενημερώνεται για το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και το πως μπορεί να στηρίξει τις πολυάριθμες δράσεις που παράγει ο Οργανισμός προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της χώρας, ενώ θα διαμοιραστεί και σχετικό ενημερωτικό υλικό σε όλους τους θεατές.

Η εκδήλωση θα καλύφθει σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο YouTube.

Οι αγώνες του Super Cup 2023 by aegean islands θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Όσον αφορά στις βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν 2022-23 οι κορυφαίοι είναι οι εξής:

Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας: Ολυμπιακός

MVP και Πιο Δημοφιλής Παίκτης: Σάσα Βεζένκοφ

Καλύτερος Προπονητής: Γιώργος Μπαρτζώκας

Καλύτερη Πεντάδα: Κώστας Σλούκας, Σιλβέιν Φρανσίσκο, Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοφ, Μουσταφά Φαλ.

Καλύτερος Νέος και Πιο Βελτιωμένος Παίκτης: Λευτέρης Μαντζούκας

Καλύτερος Αμυντικός: Τόμας Ουόκαπ

Πιο Θεαματικός παίκτης: Νέιτ Ρένφρο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!