Στο πρόσωπο του Ζάιρε-Εμερί βλέπει τον αντικαταστάτη του Μπερνάντο Σίλβα ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάντα απόλυτη προτεραιότητα την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα και πρόκειται να επιστρέψει με νέα πρόταση στις επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για την αγορά του, καθώς η Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικών προβλημάτων έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του. Ζάιρε Εμερί 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το νέο συμβόλαιο του Σίλβα με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι 2026, έχοντας ρήτρα εξαγοράς στο προσιτό ποσό των 50 εκατ. ευρώ, και η επιθυμία του ν’ αλλάξει περιβάλλον, ίσως ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η πρωταθλήτρια Γαλλίας ετοιμάζει πρόταση για να πάρει τα δικαιώματα του και η Σίτι εξετάζει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Σίλβα με το νέο αστέρι της Παρί και του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον 17χρονο μέσο, Γουόρεν Ζάιρε-Εμερί, τον οποίο παρακολουθεί στενά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!