Ο Βιτσέντζο Μοντέλα επιλέχθηκε ως νέος προπονητής της εθνικής Τουρκίας, παίρνοντας τη θέση του Στέφαν Κουντζ.

Ο Βιτσέντζο Μοντέλα επιλέχθηκε ως νέος προπονητής της εθνικής Τουρκίας, παίρνοντας τη θέση του Στέφαν Κουντζ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 πριν από λίγες ημέρες και, σύμφωνα με την εφημερίδα της Τουρκίας «Fanatik», η συμφωνία περιλαμβάνει ειδική ρήτρα: η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ζήτησε από τον Ιταλό να ζήσει στην Τουρκία.

Τα ταξίδια του προπονητή στο εξωτερικό θα υπόκεινται σε εξουσιοδότηση, ενώ όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιταλία, ο Μοντέλα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για σπίτι στην Κωνσταντινούπολη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Βιτσέντζο Μοντέλα