Ο ρεπόρτερ του ESPN, Ομ Γιάνγκμισουκ, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Τζέιλεν Μπράνσον και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο ρεπόρτερ του ESPN, Ομ Γιάνγκμισουκ, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Τζέιλεν Μπράνσον και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όταν ο Τζέιλεν ήταν μικρός, συνήθιζε πάντα να πηγαίνει στα ματς που παίζει ο πατέρας του, φορώντας τη φανέλα της ομάδας του. Ο Ρικ Μπράνσον έπαιξε για πολλές ομάδες, όμως όταν ήταν συμπαίκτης με τον Τζόρνταν στους Γουίζαρντς, είχε αγοράσει στον Τζέιλεν μια λευκή φανέλα με το νούμερο 23 του Μάικλ Τζόρνταν», ανέφερε αρχικά ο Γιάνγκμισουκ.

«Ο Ρικ τον πήγε στα αποδυτήρια και τον σύστησε στον Πάτρικ Γιούιν. Αυτός του είπε αν θέλει να τον πάει στον Τζόρνταν και να του υπογράψει τη φανέλα. Τότε, ήρθε εκεί ο Μάικλ και τον ρώτησε αν ήθελε να την υπογράψει. Ο Τζέιλεν όμως δεν τον ήξερε και του είπε ότι δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο γιατί θα του καταστρέψει τη φανέλα. Ήταν μόλις πέντε χρονών. Από τότε μέχρι σήμερα, το μετανιώνει. Όμως είναι αλήθεια, απέρριψε ένα αυτόγραφο από τον GOAT», κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!