Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το πανό που ανέβηκε στη Λεωφόρο και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Λίγο πριν από τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ανέβηκε στη Λεωφόρο ένα πανό το οποίο ανέγραφε “Free the Boys”. Ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αδερφός του Μιχάλη Κατσουρή:

«Δεν υπάρχουν και λόγια, δηλαδή είναι κάποιοι άνθρωποι αλλοπρόσαλλοι που δεν μπορείς να… δηλαδή ό,τι και να πούμε… ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.

Σαν οικογένεια περιμένουμε και αυτούς που βγάλανε και αυτούς που έχουν ακόμη μέσα, να τους στείλουν στην Ελλάδα να τιμωρηθούν όπως πρέπει.

Και αυτοί, αν το έχουν κάνει οι Κροάτες, δεν θα μιλήσουν ποτέ. Το περίεργο είναι πώς φτάσανε στην Κροατία, πως καταφέρανε και υφύγανε από τα σύνορα, αφού λογικά ξέρανε τα ονόματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!