O Αγγελος Ποστέκογλου ξέρει καλά τον Ζότα από τη κοινή θητεία του στη Σέλτικ και θα ήθελε να συνεργαστούν και στην Τότεναμ.

Η Αλ Ιτιχάντ, σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, είναι από το καλοκαίρι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα και του Ζότα, που έγινε συμπαίκτης των Καρίμ Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ, αλλά φαίνεται πως όχι για πολύ… Η ομάδα της Τζέντα λοιπόν ολοκλήρωσε τις επαφές και ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου μέσου, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια. Τότεναμ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Σαουδάραβες πρόσφεραν 20 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση στον πρώην άσο της Σέλτικ, με την οποία συμφώνησαν στα 30 εκατ. ευρώ, καθώς και μπόνους από τα δικαιώματα της εικόνας του και εμπορικές συμφωνίες για να τον δελεάσουν να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ. Πάντως η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελε η Αλ Ιτιχάντ, καθώς ο Ζότα δεν έχει προσαρμοστεί και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Επίσης οι κανονισμοί της λίγκας στη Σαουδική Αραβία επιτρέπουν οκτώ ξένους παίκτες σε κάθε ομάδα και η Αλ Ιτιχάντ έχει εννιά με τον Ζότα να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να φύγει. Σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Τότεναμ, καθώς ο Αγγελος Ποστέκογλου τον ξέρει καλά από τη κοινή θητεία του στη Σέλτικ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!