Ο Σάντσο όχι μόνο δεν αγωνίζεται και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας.

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, είναι σε κόντρα με τον προπονητή της ομάδας, Ερικ τεν Χαγκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τον άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Αρσεναλ λόγω κακής παρουσίας στις προπονήσεις.

Ο 23χρονος Σάντσο απάντησε στον προπονητή του και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει αποφασίσει να φύγει τον Ιανουάριο από το «Ολντ Τράφορντ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πάντως έως τότε ο Σάντσο είναι σε «καραντίνα» στην ομάδα. Συγκεκριμένα, όχι μόνο δεν αγωνίζεται και δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας. Μάλιστα έχει αποκλειστεί ακόμη και από το εστιατόριο της ομάδας (!) και αν δεν ζητήσει συγνώμη από τον προπονητή του για τις δηλώσεις του, τότε η «καραντίνα» θα παραμείνει.

Πλέον, οι υπόλοιποι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και με πρωτοβουλία των Μάρκους Ράσφορντ, Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο, ζητήθηκε από τον Άγγλο εξτρέμ να υποχωρήσει, ζητώντας συγνώμη από τον προπονητή του. Ο Σάντσο έχει παίξει σε 58 αγώνες πρωταθλήματος από τότε που πήγε στη Γιουνάιτεντ το 2021.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!