Έχοντας την κούραση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, καλούνται να αναμετρηθούν για τον... Μαραθώνιο της Super League.

Έχοντας την κούραση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, καλούνται να ανταπεξέλθουν και στον… Μαραθώνιο της Super League, καθώς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αναμετρώνται στην «Λεωφόρο», σ’ ένα ντέρμπι αποδείξεων και ενδείξεων ενόψει της συνέχειας.

Οι «πράσινοι» έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής, με 3/3, κρατώντας μάλιστα απαραβίαστη την εστία τους. Από την άλλη, η νταμπλούχος μετρά ήδη δύο απώλειες – αμφότερες εντός έδρας – και ενδεχόμενη ήττα θα την αφήσει αρκετά μακριά από την κορυφή. Σημαντικό ρόλο, ωστόσο, θα παίξει και η κούραση, αλλά και η ψυχολογία, στους παίκτες των δυο ομάδων, έπειτα από τις νικηφόρες αναμετρήσεις τους απέναντι σε Βιγιαρεάλ και Μπράιτον, αντίστοιχα, στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο του ποδιού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός.

Ο Καταλανός εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και παρότι το… πάλεψε στην προπόνηση της Κυριακής (24/9), δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα κι έτσι έμεινε εκτός.

Από εκεί και πέρα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μετά από διήμερη απουσία, αλλά έμεινε εκτός αποστολής ως ανέτοιμος, ενώ ο Βαγιαννίδης ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος, μετά τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο μυ που υπέστη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, οι εκλεκτοί των δύο προπονητών και οι απουσίες

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Παράλληλα, με τα γνωστά προβλήματα και τις απουσίες των Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/9) η προετοιμασία της ΑΕΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βίντα εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στα πλευρά του απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ στα μέσα της εβδομάδας εισήχθη στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο. Ο δε Χατζισαφί, που υπέστη διάσειση στον αγώνα της Πέμπτης (21/9) με την Μπράϊτον ακολούθησε μέρος του προγράμματος και δεν είναι διαθέσιμος.

Στον αντίποδα, ο Ματίας Αλμέιδα, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ τον νεοαποκτηθέντα Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος αναμένεται να δώσει μία επιπλέον επιλογή στα μετόπισθεν, μετά τις απουσίες των Βίντα και Μουκουντί.

Την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, συγκροτούν οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πιζάρο και Ζίνι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!