Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μπραζντέικις από την Ζαλγκίρις Κάουνας αλλά δεν ήταν ο πρώτος και μοναδικός του στόχος.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Μπραζντέικις από την Ζαλγκίρις Κάουνας αλλά δεν ήταν ο πρώτος και μοναδικός του στόχος σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τόλης Κοτζιάς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του SDNA, “Magic EuroLeague”.

«Είχαμε μια πληροφορία, την οποία δεν δημοσιοποιήσαμε γιατί δεν μας προέκυψε, γύρω στον ένα μήνα πριν για τον Κάλινιτς», ανέφερε ο Τόλης Κοτζιάς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Το ότι ο Ολυμπιακός κάποια στιγμή μπορεί να κινήθηκε για τον Κάλινιτς, δείχνει ότι ο Μπαρτζώκας δεν εστίασε στο ποια θέση θα παίξει ο παίκτης, αλλά τι ρόλο μπορεί να έχει και τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Τι μπορεί να υπηρετήσει σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει μόνο ο Ολυμπιακός σε όλη την Ευρώπη», συμπλήρωσε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!