Ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και στο γεγονός πως ξαναπαίζουν ως ομάδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του και στο γεγονός πως ξαναπαίζουν ως ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Το πρώτο σχόλιο που περνάει από το μυαλό μου είναι ότι ξαναεπιστρέφουμε, ξαναπαίζουμε ως ομάδα. Διατηρούμε το δικό μας στιλ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ξέραμε ότι αυτή η εβδομάδα επρόκειτο να είναι πολύ δύσκολη, όπως όλες και οι υπόλοιπες που ακολουθούν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λόγω της ποιότητας και των τριών αντιπάλων που ήταν να παίξουμε αντίπαλοι, Ολυμπιακού, Μπράιτον και Παναθηναϊκού. Είναι και οι τρεις εξαιρετικές ομάδες που αντιμετωπίσαμε. Εξαιρετικές ομάδες με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, με εξαιρετικούς προπονητές αλλά πραγματικά σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά.

Δεν πρέπει να μείνουμε στα διαδοχικά ματς, είχαμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, από εδώ και πέρα έχουμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε ποδοσφαιριστές, άλλοι πρέπει να ξεκινούν, άλλοι πρέπει να έρχονται από τον πάγκο, άλλοι είναι εκτός και θα πρέπει να είναι έτοιμοι όταν θα κληθούν να είναι έτοιμοι, σε αυτό αναφέρομαι ως ομαδική δουλειά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!