Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-2) και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πανό που σηκώθηκε στη Λεωφόρο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-2) και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πανό που σηκώθηκε στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

«Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν γιατί ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει καλά με σταθερότητα και βελτιωνόταν. Μετά τη μεγάλη νίκη στο Μπράιτον ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε ξανά το παιχνίδι μας. Τα καταφέραμε όμως και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Νιώθω ότι ήμασταν πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε παραπάνω ενέργεια και ένταση και στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μας στενοχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό λίγο. Αλλά συνεχίσαμε με δύο δύσκολα ματς με μεγάλα διπλά σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να κρατήσουμε την ένταση και τις εμφανίσεις αυτές για να πρωταγωνιστήσουμε ξανά. Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι χαρακτήρα. Ίσως δεν συνέβαινε πέρυσι συχνά αυτό, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι ακόμα και να είμαστε πίσω στο σκορ κανείς μας δεν πιστεύει πως θα ηττηθούμε.

Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Μιχάλη και στην οικογένειά του. Ευτυχώς αποδοκίμασαν κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού το πανό. Με στενοχώρησε που τραγούδαγαν κάποιοι το σύνθημα για την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά ευτυχώς υπήρχαν και κάποιοι υγιείς στην εξέδρα που το αποδοκίμασαν αυτό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!