Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως ο Ντάρβιν Νούνιες αποτελεί απειλή για όλες τις άμυνες.

Ο Ντάρβιν Νούνιες αρχίζει να προσαρμόζεται στην Αγγλία και να δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες του με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως είναι απειλή για όλες τις άμυνες.

Ο Ουρουγουανός στράικερ βρήκε ξανά δίχτυα στο χθεσινό ματς στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Γουέστ Χαμ (3-1), φθάνοντας τα τρία γκολ σε έξι αγώνες τη φετινή σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος:

«Ο Ντάρβιν έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες και δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες του. Είναι πραγματικά μεγάλη απειλή για όλες τις άμυνες. Χρειάστηκε κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά τώρα είναι έτοιμος να δείξει το ταλέντο του», δήλωσε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός για τον Νούνιες, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό των «κόκκινων» το καλοκαίρι του 2022 από την Μπενφίκα, αντί 80 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!