Η "Mundo Deportivo" σε νέο ρεπορτάζ της ασχολήθηκε με το κεφάλαιο «Γιάννης Αντετοκούνμπο» και τους διεκδικητές του.

Η “Mundo Deportivo” σε νέο ρεπορτάζ της ασχολήθηκε με το κεφάλαιο «Γιάννης Αντετοκούνμπο» και τους διεκδικητές του.

«Στα 28 του χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξέρει ότι είναι στα καλύτερα της καριέρας του και δεν θέλει να χάσει ούτε μια σεζόν παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο Τόνι Κανιαμέρας και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες συνεργάζεται με τον Χακίμ Ολάζουον για να συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του, λέει τα πάντα για τις φιλοδοξίες του. Νιου Γιορκ Νικς, Τορόντο Ράπτορς και Λος Άντζελες Λέικερς, ψάχνονται για να τον αποκτήσουν».

Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αυτός. Πολλοί -αν όχι όλοι- θα τον ήθελαν, αλλά το θέμα είναι ποιος θα τον αποκτήσει αν φύγει από τους Μπακς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!