Η ατμόσφαιρα στη Νάπολι μυρίζει..μπαρούτι με τον Οσιμέν να γίνεται έξω φρενών στην αλλαγή του και ο κόσμος να αποδοκιμάζει τον προπονητή Ρούντι Γκαρσιά για τις επιλογές του.

Η ατμόσφαιρα στη Νάπολι μυρίζει..μπαρούτι μια εβδομάδα μετά την ένταση με τον Κβαρατσκέλια.

Ο προπονητής της Νάπολι, Ρούντι Γκαρσιά, προκάλεσε και την οργή του αρχισκόρερ του, Βίκτορ Όσιμεν. Στόχος της κριτικής των οπαδών, ο Γάλλος τεχνικός έχει χάσει πολλά εύσημα από τους παίκτες του.

Πριν από μια εβδομάδα, στο γήπεδο της Τζένοα (2-2) είχαμε τα ίδια. Ο 59χρονος Γκαρσιά έκανε αλλαγή στο 89ο λεπτό τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια, σε μια απόφαση που δεν κατάλαβε ο καλύτερος παίκτης της Serie A την περασμένη σεζόν. «Τι κάνεις; Μα γιατί;», ρώτησε ο Γεωργιανός τον Γάλλο προπονητή.

Χθες (24/9), νέο επεισόδιο με τον Όσιμεν. «Άσφαιρος» απέναντι στην Μπολόνια ο Νιγηριανός επιθετικός, που έχασε πέναλτι, αντικαταστάθηκε επίσης προς το τέλος του αγώνα από τον Τζοβάνι Σιμεόνε. Και όπως ο Κβαρατσκέλια, ο πρώην παίκτης της Λιλ δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την κίνηση του προπονητή του βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Μια εναλλαγή διάθεσης που δεν άρεσε στον Γάλλο τεχνικό. «Δεν είναι καλό, μίλησα μαζί του, αλλά αυτό που είπαμε παραμένει στα αποδυτήρια», αντέδρασε ο Γκαρσιά μετά τη συνάντηση. Παρότι ο Γάλλος τεχνικός αρνήθηκε να χρεώσει τον επιθετικό του, υπενθύμισε επίσης ότι η Νάπολι έχει έναν ποιοτικό πάγκο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η εφημερίδα Il Mattino έκανε λόγο για πιθανό πρόστιμο που επιβλήθηκε από το σύλλογο στον σκόρερ της, ενώ ο πρώην προπονητής της Ρόμα φέρεται να σκοπεύει να μιλήσει ξανά με τον Νιγηριανό άσο.

Θα είναι όμως αρκετό αυτό για να εκτονώσει τις εντάσεις στην ομάδα του; Ο Ρούντι Γκαρσιά, που επικρίνεται πολύ από τους οπαδούς των «Παρτενοπέι», δεν καταφέρνει να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Η ομάδα, που «πετούσε» στη Serie A την περασμένη σεζόν, βρίσκεται μόλις στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο θυμός του Όσιμεν θα μπορούσε να αντικατοπτρίζει την απογοήτευση των αποδυτηρίων, που όλο και αποξενώνονται με τη διοίκηση του προπονητή τους. Το απόγευμα της Κυριακής, πάντως, ο Γάλλος απέφυγε με μαεστρία το ζήτημα της εμπιστοσύνης των παικτών του σε αυτόν, όταν του τέθηκε το ερώτημα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι εσωτερικές αναταραχές αυξάνουν μόνο την πίεση γύρω από έναν ολοένα και πιο αποδυναμωμένο τεχνικό. «Είναι μια περίοδος που ο προπονητής πρέπει να δείξει χαρακτήρα», έκρινε ο παλαίμαχος διεθνής Ιταλός αμυντικός Τζουζέπε Μπέργκομι, σύμβουλος του Sky Italia.

«Ο Ρούντι Γκαρσιά είναι επίσης σε δύσκολη θέση στην περίπτωση του Ρασπαντόρι, που πρέπει να παίξει. Τον έβαλε δεξιά, κάτι που τον έφερε σε δύσκολη θέση. Κάτι δεν πάει καλά… Πρέπει να γίνει άμεσα συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο για να ανακτήσει μια καλή σχέση με την ομάδα».

Διαφορετικά, η περιπέτεια του Γάλλου στους πρωταθλητές Ιταλίας θα μπορούσε να διαρκέσει λιγότερο από το αναμενόμενο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!