Βασίλης Σπανούλης και Λεωνίδας Κασελάκης μίλησαν για τους στόχους του Περιστερίου για τη νέα χρονιά στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ.

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε αφιέρωμα στο Περιστέρι για τη νέα αγωνιστική χρονιά, τις προσθήκες και τις αλλαγές που έκανε ενόψει του πρώτου τζάμπολ. σπανούλης

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη προέβη σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο φετινό ρόστερ. Χωρίς όμως αυτό να ότι τροποποιήθηκαν, ούτε οι απαιτήσεις που υπάρχουν στον σύλλογο, ούτε και οι στόχοι. Αρκετοί παίκτες έφυγαν «έπειτα από μία πολύ επιτυχημένη χρονιά και οι περισσότεροι το έκαναν για κάτι καλύτερο», είπε ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης, αναφερόμενος κυρίως στον Σιλβέν Φρανσίσκο που πλέον ανήκει στην Μπάγερν Μονάχου και τον Δημήτρη Μωραΐτη του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Σπανούλη: «Μετά την περσινή μας πολύ επιτυχημένη χρονιά, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε ξανά σχεδόν όλη την ομάδα, γιατί οι περισσότεροι παίκτες μας έφυγαν για κάτι καλύτερο, παίζοντας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε βάλει κι εμείς ένα λιθαράκι σ’ αυτή την εξέλιξη. Φτιάξαμε μια καινούργια ομάδα με βάση την τάση της εποχής και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να παίξουμε το μπάσκετ που θέλω. Ευχαριστώ τη διοίκηση που πήρε τους παίκτες που είχαμε βάλει ως πρώτο στόχο.

Τώρα μένει μόνο η σκληρή προσπάθεια, καθώς δουλεύουμε πολύ προκειμένου να βάλουμε τις αρχές και τη φιλοσοφία μας. Να βρούμε τη χημεία και τους ρόλους, γιατί ξεκινάμε από το μηδέν. Κανένας προπονητής δεν θέλει να αλλάζει το ρόστερ του από τη μια σεζόν στην άλλη, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πάντα κοιτάμε προς το καλύτερο. Υπάρχει μεγάλη όρεξη και κίνητρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά..

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, είναι ο έκτος παίκτης μας και είναι σημαντικό να τον έχουμε κοντά μας. Πέρσι μας βοήθησε σημαντικά, ώστε να κάνουμε μόνο τρεις ήττες όλη τη χρονιά στο γήπεδό μας. Καλώ τον κόσμο να έρθει, να στηρίξει την ομάδα και να την ενισχύσει όπως κάνει πάντα. Εύχομαι υγεία που είναι σημαντικό πράγμα, καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Οι δηλώσεις του αρχηγού, Λεωνίδα Κασελάκη:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι πολύ απαιτητική η Basket League. Πλέον, όλες οι ομάδες έχουν την τεχνογνωσία να κάνουν έξυπνες κινήσεις. Εμείς γνωρίζουμε από την πλευρά μας ότι για εμάς οι προσδοκίες είναι μεγάλες από τον κόσμο, αλλά και από εμάς τους ίδιους για μια ακόμη καλύτερη χρονιά.

Θέλουμε πάρα πολύ να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο που μπορούμε. Χτίζουμε το Περιστέρι bwin από την αρχή, γιατί κακά τα ψέματα είναι μια νέα ομάδα, με σχεδόν όλα τα πρόσωπα καινούργια. Κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά, έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια, να βρούμε τον ρυθμό μας και μέσα από αυτή την προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια ανυπομονούμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ξέρουμε τι δύναμη μπορεί να μας δώσει, ειδικά στην έδρα μας, να την μετατρέψει σε κάστρο και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου και φυσικά να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα, γιατί αν είμαστε όλοι υγιείς και ενωμένοι μέχρι το τέλος ξέρω ότι θα βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Ανυπομονούμε για τη νέα χρονιά, το καινούργιο format του πρωταθλήματος φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Με χαρά συμμετέχουμε σ’ αυτό και θα δούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου τι θέση έχουμε καταλάβει και πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!