Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος που επικάτησε με 14-11 της ουγγρικής Όρβοσι στον τελευταίο του αγώνα στον Ε΄προκριματικό Όμιλο του Euro Cup.

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Πανιώνιος που επικάτησε με 14-11 της ουγγρικής Όρβοσι στον τελευταίο του αγώνα στον Ε΄προκριματικό Όμιλο του Euro Cup, στη Νέα Σμύρνη.

Με ηγέτες – πρωταγωνιστές τον αρχηγό του Αλέξανδρο Γούνα και τον επανακάμψαντα στις φετινές μεταγραφές Νίκολα Μοσκόφ, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 14-11 επί της ουγγρικής ομάδας παρόλο που το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως εκ τούτου, εξασφάλισε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (όπου πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά), παίρνοντας την προνομιούχο δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία του ομίλου.

Οκτάλεπτα: 5-4, 2-3, 4-1, 3-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος Ι., Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόβ 5, Μουρίκης, Γούνας 4, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης, Λιμαράκης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!