Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για τη συμμετοχή του Απόλλωνα στο τουρνουά της Λευκάδας αλλά και τα συμπεράσματα που έβγαλε.

Ο Απόλλων Πάτρας συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν και ο Νίκος Βετούλας μίλησε για τη συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά της Λευκάδας αλλά και τα συμπεράσματα που έβγαλε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:

«Ήταν δύο χρήσιμα παιχνίδια τα οποία μας βοήθησαν να βγάλουμε ουσιαστικά συμπεράσματα και σε αυτό το σημείο δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Όσμπορν σε δυο συνεχόμενα ματς, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά . Είδαμε τις αδυναμίες και τις αξιολογήσαμε ώστε να ετοιμαστούμε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία μας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο θα γίνει την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου όταν θα υποδεχθεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σε φιλικό που θα γίνει στο γήπεδο μας, κεκλεισμένων των θυρών και το επόμενο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, σε αγώνα που θα γίνει στο «Τόφαλος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!