Η Βουλιαγμένη χάρη στο εξαιρετικό δεύτερο οκτάλεπτο επικράτησε της Ντε Τσάαν με 14-8 και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League για το πόλο γυναικών.

Η Βουλιαγμένη «σφράγισε» την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Champions League γυναικών, καθώς για την 4η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου, που φιλοξενείται στην πόλη Ματαρό της Ισπανίας, επικράτησε εύκολα της ολλανδικής Ντε Τσάαν με 14-8.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 4-3, 2-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 2, Καλογεροπούλου 1, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 2, Ριντζ 1, Σλίκινγκ 4, Μαρία Πάτρα 1, Κρασσά, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Αγγελίδη, Διαμαντοπούλου.

Τα τέρματα της ολλανδικής ομάδας, πέτυχαν οι Ντε Οϊντεν 2, Σαμ 2, Λ.Ρογγ 1, Κούπμαν 1, Ντρούες 1, Μπ. Ρογγ 1.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις