Ο Αλ Κελαϊφί αφήνει για λίγο στην άκρη την κόντρα με τον Μπαπέ και τόνισε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων πως τα προβλήματα που είχαν παραμένουν στην οικογένεια.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και σε αρκετά ΜΜΕ, ότι ο Κιλιάν Μπαπέ «αξίζει την Χρυσή Μπάλα», προσθέτοντας ότι «τα προβλήματα που είχαμε παραμένουν στην οικογένεια και ο Κιλιάν είναι μέλος της οικογένειας».

Παρά την έντονη «διαμάχη» που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός ότι ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο, ο Αλ Κελαϊφί, εμφανίσθηκε ιδιαίτερα… υποστηρικτικός:

«Είμαι υπερήφανος για αυτό που κάνει, καθώς και για αυτό που κάνει όλη η ομάδα. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για εμένα του αξίζει η Χρυσή Μπάλα», αναφερόμενος στον Μπαπέ, ο οποίος μετρά εφέτος οκτώ γκολ σε πέντε αγώνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επιπλέον, ο ηγέτης των πρωταθλητών Γαλλίας έσπευσε να «απαντήσει» στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εμφανίσθηκε πρόσφατα με επικριτικά σχόλια για όσα συνέβαιναν επί των ημερών του στην Παρί Σεν Ζερμέν:

«Υπάρχουν πολλές συζητήσεις, δεν ξέρω τι έκανε ή τι δεν είπε. Όπως είδαν όλοι -δημοσιεύσαμε και σχετικό βίντεο- γιορτάσαμε με τον Μέσι στην προπόνηση και γιορτάσαμε και ιδιωτικά, για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Αλλά με σεβασμό, αφού είμαστε γαλλικός σύλλογος. Ήταν φυσικά ευαίσθητο να πανηγυρίσουμε στο γήπεδο. Πρέπει να σεβαστούμε την χώρα που νίκησε, όπως τους συμπαίκτες του στην γαλλική ομάδα και τους φιλάθλους μας. Αλλά ήταν και παραμένει ένας απίστευτος παίκτης, ήμασταν υπερήφανοι που τον είχαμε εδώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!