H UEFA ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του Europa League το γκολ του Ιωαννίδη με τον ίδιο τον Έλληνα επιθετικό να σχολιάζει κάτω από αυτή τη δημοσίευση ένα τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με επιτυχία σε ευρωπαϊκούς ομίλους και το έκανε..με στυλ. Επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 2-0 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με το πρώτο γκολ του Ιωαννίδη να σχολιάζεται ακόμη και σήμερα. UEFA

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα η UEFA ανέβασε σήμερα το γκολ του Ιωαννίδη στην επίσημη σελίδα του Europa League. Μια δημοσίευση χωρίς πολλά καθώς τα πολλά λόγια είναι φτώχια. 2-3 ιμότζι και ο καθαρός ήχος από τους πανηγυρισμούς αρκούν για το τέλειο αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας διεθνής δεν παρέλειψε να σχολιάσει κάτω από την δημοσίευση αυτή.

Μετά την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα είχε δηλώσει: «Είναι μία μεγάλη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως το κάνουμε ως τώρα. Όλα τα ματς είναι καθοριστικά, παίζουμε κάθε 3-4 μέρες. Αποδίδοντας ανάλογα με τις δυνατότητές μας, θα έχουμε την ευκαιρία να μείνουμε μέσα σε όλους μας τους στόχους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!