Αστέρες από τον χώρο του μπάσκετ και μη βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για φιλανθρωπικό σκοπό και τη συλλογή προϊόντων για τους πληγέντες από τη κακοκαιρία Ντάνιελ.

Τις μπασκετικές ικανότητες τους, άλλοι έχοντας την επαγγελματική εμπειρία και άλλοι όχι, έβαλαν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, για φιλανθρωπικό σκοπό, βετεράνοι «αστέρες» του αθλητισμού. ντάνιελ

Σε ανοικτά δημοτικά γήπεδα καλαθοσφαίρισης, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, ειδικότερα, μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Γιαννούλη, βρέθηκαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Αγγελος Χαριστέας, Γιάννης Μπουρούσης, Ελπίδα Τικταπανίδου (άλλοτε διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ), με παιδιά, μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές, αλλά και απλούς λάτρεις του μπάσκετ, οι οποίοι συνδύασαν τη χαρά του παιχνιδιού, με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, από την κακοκαιρία Ντάνιελ, στη Θεσσαλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν άμεση από όλα τα παιδιά, τον Γιάννη, τον Μπάνε, τον Άγγελο, την Ελπίδα. Χαιρόμαστε που η πρωτοβουλία μας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Οι ανάγκες για τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι ‘χτυπήθηκαν’ από την κακοκαιρία, είναι μεγάλες», σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιάννης Γιαννούλης.

Ένα σχεδόν γεμάτο φορτηγό από τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα, εμφιαλωμένα νερά, ήταν το αποτέλεσμα της εκδήλωσης, στη διάρκεια της οποίας δόθηκαν, επίσης, συμβολικά δώρα σε όσους αγωνίστηκαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!