Ο Άγγελος Ποστέκογλου έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ την Κυριακή (24/9).

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ την Κυριακή (24/9).

Συγκεκριμένα, , ο τεχνικός της Τότεναμ Άγγελος Ποστέκογλου επαίνεσε τον Μικέλ Αρτέτα για την πορεία του, αναφέροντας ωστόσο, πως δεν κάνουν παρέα και πως δεν έχουν ομοιότητες μεταξύ τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν θέλω να υποτιμώ τους ανθρώπους, απλώς δεν είχαν ακούσει ποτέ για μένα. Με κοιτούσαν κενά πρόσωπα. Περίμεναν κάποιον που θα κάνει ντόρο με τη φήμη του, αλλά είχαν μόνο εμένα, κάποιον που δεν κατάλαβαν ότι ανήκει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον ότι ήταν υποψήφιος να αναλάβει μια ομάδα. Αλλά δεν πειράζει, αυτό είναι το ταξίδι μου. Δεν το λέω για να το σκεφτούν τώρα οι άνθρωποι “αλίμονο”. Λατρεύω το ταξίδι μου. 

Με έκανε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Είχα απίστευτες εμπειρίες. Ναι, δεν πίστευα ότι θα έφτανα στα κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά αν αυτό δεν συνέβαινε δεν θα μείωνε τη ζωή και την καριέρα μου. Θα ένιωθα ακόμα ότι είχα πετύχει όλα όσα ήθελα γιατί έχω αφήσει το στίγμα μου όπου κι αν βρέθηκα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να ελέγξεις. Από αυτή την άποψη, είναι απλώς μέρος του ταξιδιού μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!