Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόκληση της διαχείρισης του ρόστερ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιχείρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις του να κάνει τον απολογισμό του αγώνα με τη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα ελληνικά δεδομένα και περιμένει στο Καραϊσκάκης τη Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόκληση της διαχείρισης του ρόστερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε κάποια λάθη και όπως συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Ωστόσο σε γενικές γραμμές κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ήμασταν σε καλό επίπεδο.

Όπως ξέρουμε πολύ καλά η έλλειψη ευστοχίας είναι πολύ σημαντική σε αυτό το επίπεδο και μπορεί να σου στοιχίσει το παιχνίδι. Μαθαίνουμε από όλα αυτά και συνεχίζουμε.

Για αυτόν τον λόγο ακριβώς πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση κάθε ποδοσφαιριστή και βάση των στοιχείων που έχουμε να κάνουμε τις αλλαγές. Όταν κάνουμε αλλαγές δεν έχουμε στο μυαλό μας μόνο τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά και το τι ακολουθεί και τις υπόλοιπες ανάγκες της ομάδας.

Επομένως πρέπει να σκεφτόμαστε πάρα πολύ καλά και να αναλύουμε τα στοιχεία που έχουμε και να μοιράζουμε τον χρόνο κατάλληλα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε όλοι να είναι διαθέσιμοι όταν η ομάδα τους χρειάζεται γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Με τρία παιχνίδια την εβδομάδα χρειάζεται πολύ σωστή διαχείριση του ρόστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!