Η αγγλική... παροικία στην Αλ Ετιφάκ φαίνεται πως θα μεγαλώσει, καθώς θα εντάξει στο δυναμικό της και τον Τζέσε Λίνγκαρντ.

Η αγγλική… παροικία στην Αλ Ετιφάκ φαίνεται πως θα μεγαλώσει, καθώς εκτός του Στίβεν Τζέραρντ και του Τζόρνταν Χέντερσον, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, θα εντάξει στο δυναμικό της και τον Τζέσε Λίνγκαρντ.

Ο 30χρονος επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ (σ.σ. πέρυσι είχε 17 συμμετοχές) και συμφώνησε με τους διοικούντες την Αλ Ετιφάκ, να προπονηθεί με την ομάδα για έναν μήνα, πριν οι δύο πλευρές εκτιμήσουν τα δεδομένα και προχωρήσουν σε συνεργασία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η διοίκηση της Αλ Ετιφάκ αποδέχθηκε το αίτημα του Αγγλου παίκτη, Τζέσε Λίνγκαρντ, προκειμένου να ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, για περίοδο ενός μήνα. Ο Λίνγκαρντ επέλεξε τους «Knights of Ad-Dahna» για την ιστορία και το κύρος του συλλόγου, έτσι ώστε να εξελιχθεί δίπλα στα αστέρια της ομάδας και να επωφεληθεί από τον επαγγελματισμό του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!