Ο Ίαν Ράιτ υποστήριξε ότι ο αστέρας της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Ζέσους, είναι ο πλέον «κατάλληλος» ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Ο Ίαν Ράιτ υποστήριξε ότι ο αστέρας της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Ζέσους, είναι ο πλέον «κατάλληλος» ενόψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ.

Ο Ίαν Ράιτ έδωσε την πρόβλεψη ότι ο Γκάμπριελ Ζέσους θα διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ενδεκάδα της Άρσεναλ, αφού σκόραρε στην αναμέτρηση του Champions League με την PSV Αϊντχόφεν, ενόψει του ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου την Κυριακή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν ήμουν ο Έντι Ενκετιά θα φρόντιζα να είμαι πανέτοιμος, όποια μισή ευκαιρία κι αν έχω, να την εκμεταλλεύομαι και να είμαι ανελέητος με αυτήν».

«Γιατί αν αυτός ο τύπος είναι σε φόρμα, πρέπει να παίξει. Το πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν το λέω αυτό ως σπόντα στον Έντι, αλλά πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο, ώστε ο κόσμος να μην ανησυχεί τόσο πολύ όταν ο Χεσούς δεν είναι εδώ. Ο Χεσούς είναι σπουδαίος από μόνος του με τον τρόπο που παίζει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!