Δείτε τα γκολ και τις κυριότερες φάσεις από το σπουδαίο διπλό της ΑΕΚ στην Αγγλία.

Πολύ σπουδαίο διπλό πέτυχε η ΑΕΚ κόντρα στη Μπράιτον μέσα στην Αγγλία με 3-2. Η Ένωση έβαλε τα γυαλιά στην αγγλική ομάδα και της έδειξε πως τελικά δεν είναι..άτρωτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ΑΕΚ έδειξε φοβερό χαρακτήρα και δεν επηρεάστηκε καθόλου από τις δύο επαναφορές της Μπράιτον στο παιχνίδι από την…άσπρη βούλα. Με αυτό το αποτέλεσμα ο όμιλος γίνεται άνω κάτω με την Ένωση από την πρώτη αγωνιστική να βρίσκεται στο ρετιρέ του ομίλου.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube