Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ πήρε δικαιωματικά το τίτλου του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής.

Το γκολ του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ με ασύλληπτη κεφαλιά, στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον, αναδείχθηκε ως το καλύτερο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Με μια κεφαλιά-δυναμίτη στο 11ο λεπτό ο Γάλλος άσος της Ένωσης άνοιξε το σκορ χθες στο «Άμεξ» απέναντι στην ομάδα του Ντε Τζέρμπι, με την προσπάθειά του να γίνεται λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένα γκολ που συζητήθηκε στην Αγγλία και στην Ευρώπη, καθώς δεν είναι συνηθισμένο να σκοράρει ένας παίκτης με το κεφάλι από τέτοια απόσταση.

Το τέρμα του Σιντιμπέ υπερίσχυσε εκείνου που σημείωσε ο συμπατριώτης του, Λουντοβίκ Μπλαζ, στον αγώνα Ρεν-Μακάμπι Χάιφα 3-0 και ψηφίστηκε ως δεύτερο καλύτερο, ενώ τρίτο ήταν εκείνο του Φλόριαν Φλέκερ της αυστριακής ΛΑΣΚ, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του (1-3) από τη Λίβερπουλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!