Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ενώ τόνισε πως γελάω όταν όταν θεωρούν την ομάδα του πιθανή νικήτρια του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι:

«Νομίζω ότι είδαμε τη διαφορά εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο μεταξύ των δύο ομάδων. Είχαμε άγχος και προσπαθήσαμε κάποια πράγματα να τα κάνουμε γρήγορα.

Δεν αξίζαμε να νικήσουμε αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Ήμασταν άτυχοι στα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τύχη.

Ήταν δύο στημένες φάσεις, ήμασταν περισσότερο αφηρημένοι από ότι θα έπρεπε να ήμασταν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο τρίτο γκολ, δεν ήταν καν αντεπίθεση των αντιπάλων. Ο φουλ μπακ δεν διάβασε καλά τη φάση και πήγε προς τη μπάλα αντί να κολλήσει στον αντίπαλο, υπήρχε ένα μπλοκ, μία κόντρα και ένα ριμπάουντ.

Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση μέσα στη σεζόν αλλά ήμασταν και άτυχοι επίσης.

Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε πονηροί και μας αναφέρετε ως πιθανούς νικητές του Europa League αλλά γελάω.

Δεν αρνούμαι, δεν απαντώ, απλά ακούω, όμως αυτή είναι η πρώτη μας εμφάνιση στο Europa League, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για πολλούς από τους παίκτες.

Αυτό είναι το πρόβλημα, να συνηθίσουμε σε τρία ματς την εβδομάδα. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία μας, τις αδυναμίες και πού πρέπει να βελτιωθούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!