Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στο «Καραϊσκάκης» από την Φράιμπουργκ με 3-2 σε ένα «δικό» του ματς.

Η κάκιστη αμυντική λειτουργία που είχε ο Ολυμπιακός κόστισε στην πειραϊκή ομάδα την εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ με 3-2, στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου στο Europa League. Μια ήττα εν πολλοίς άδικη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλά, έβγαλαν ενέργεια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κι έχασαν σπάνιες ευκαιρίες απέναντι στους Γερμανούς.

Η Φράιμπουργκ ήταν το ίδιο κακή με τον αντίπαλό της ανασταλτικά, όμως οι δικοί της παίκτες ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και στο τέλος οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ «απέδρασαν» από το Φάληρο με ένα σπουδαίο για τη βαθμολογική εξέλιξη του ομίλου «διπλό».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ: Δείτε τα highlights της αναμέτρησης

 

 

 

 

 

Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ, οι λεπτομέρειες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άλαρντ Λίντουτ (Ολλανδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ελ Κααμπί – Χέλερ, Σμιτ, Σάλαϊ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα (78΄ Κίνι), Έσε (24΄ Ιμπόρα), Καμαρά, Μασούρας (61΄ Γιόβετιτς), Μπιέλ (46΄ Ποντένσε), Φορτούνης (78΄ Σολμπάκεν), Ελ Κααμπί.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπολού, Κίμπερλ, Γκίντερ, Λάινχαρτ, Σμιτ (55΄ Σιλντιγιά), Χέφλερ, Εγκεστάιν, Ντόαν (90΄+2 Αντάμου), Σάλαι (76΄ Φίλιπ), Γκρίφο (76΄ Βάισαουπτ), Χέλερ (90΄+2 Κάιτελ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!