Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποχώρησης από τους Μπακς, ο Κρις Μίντλετον, μίλησε στο ESPN, όπου ξεκαθάρισε πως δεν ανησυχεί.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί αποχώρησης από τους Μπακς, ο Κρις Μίντλετον, μίλησε στο ESPN, όπου ξεκαθάρισε πως δεν ανησυχεί, καθώς θεωρεί πως ο Έλληνας φόργουορντ τα λέει όλα αυτά για να δημιουργήσει κίνητρο για την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μίντλετον είπε:

«Νομίζω ότι πρόκειται απλώς για business έτσι κι αλλιώς. Δεν με επηρεάζει προσωπικά και δεν νομίζω ότι επηρεάζει την ομάδα. Είναι κάτι που λέει κάθε φορά που συζητάει για την πρόωρη επέκταση συμβολαίου του.

Πάντα τον θέλουμε μαζί μας, αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλουμε να μείνει μαζί μας επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία της ομάδας. Όταν λέει κάτι τέτοιο, απλώς θέλει να δώσει κίνητρο στην ομάδα, στον οργανισμό, ώστε να συνεχίσει να μας βάζει σε θέση να διεκδικούμε το πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέλει απλώς να ασκήσει πίεση σε όλους. Αυτός είναι. Νομίζω ότι βάζει περισσότερη πίεση στον εαυτό του ώστε να είναι σπουδαίος κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει λοιπόν έξτρα πίεση στην ομάδα όταν το λέει αυτό, ούτε σε εμένα.

Μεγαλώνω εγώ, το ίδιο και ο Λόπεζ με τον Χόλιντεϊ, αλλά έχουμε μερικά χρόνια ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο. Ξέρω ότι ο Χόλιντεϊ έχει ακόμα βενζίνη στο ντεπόζιτο παρά την ηλικία του. Είναι σαν τον Λόπεζ, ο οποίος ελπίζω να είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει με νέο συμβόλαιο.

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι έχουμε μία ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί πρωταθλήματα μέχρι να φτάσουμε 40 χρονών. Νομίζω όμως ότι γενικά έχουμε αρκετά καλά χρόνια μπροστά μας να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε διεκδικητές του τίτλου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!