Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην COSMOTE TV τόνισε πως οι παίκτες της «Ένωσης» έπαιξαν το παιχνίδι τους κόντρα στην Μπράιτον.

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην COSMOTE TV τόνισε πως οι παίκτες της «Ένωσης» έπαιξαν το παιχνίδι τους κόντρα στην Μπράιτον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

Για το πως αισθάνεται μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπράιτον:

«Ευτυχία αισθάνομαι. Κυρίως λόγω του πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλος. Είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα. Τα παιδιά κάνανε ένα έξυπνο παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα που είναι δύσκολη. Κάναμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά είχαμε διαφορετικό επίπεδο αρετών«.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για τη ρήση “Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες” που χρησιμοποίησε πέρυσι και αν ισχύει και φέτος:

«Προσπαθώ να χειρίζομαι με έναν τρόπο. Δεν αλλάζω συμπεριφορά όταν υπάρχει επιτυχία. Πιστεύω στη δουλειά. Σήμερα δεν ήμασταν οι καλύτεροι, αλλά ούτε όταν τα πάμε άσχημα είμαστε οι χειρότεροι. Όταν ήρθα είπα ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστικοί, έχω τη στήριξη της διοίκησης και του ιδιοκτήτη. Όσοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!