Η Μαρία Σάκκαρη φόρεσε φανέλα της Εθνικής Ομάδας του Μεξικό, με το όνομά της και δεν ξέχασε να αναφερθεί στην Ελλάδα.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα και μετά τη νίκη της επί της Εμιλιάνα Αράνγκο φόρεσε φανέλα της Εθνικής Ομάδας του Μεξικό, με το όνομά της.

Η κίνηση στην οποία προέβη η Μαρία Σάκκαρη ενθουσίασε το κοινό, που την καταχειροκρότησε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Έχω τρεις τώρα (σ.σ. φανέλες από το Μεξικό). Μου αρέσουν και οι δύο που πήρα τώρα. Ελπίζω να μην θυμώσουν μαζί μου στην Ελλάδα. Είμαστε σε διαφορετικές ηπείρους, το σπίτι μου για τη Νότια Αμερική είναι εδώ και το σπίτι μου για τον υπόλοιπο κόσμο είναι η Ελλάδα», ανέφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Όσον αφορά την πορεία της στη Γουαδαλαχάρα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ανέφερε: «Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση και ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Σήμερα είχε αέρα και το παιχνίδι της ήταν επικίνδυνο, δεν την έχω αντιμετωπίσει ξανά. Είναι ταλαντούχα και υποσχόμενη παίκτρια, έπαιζε ελεύθερα, δεν είχε τίποτα να χάσει και είναι πάντα δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις κάποιον που αισθάνεται έτσι. Μπράβο της, έπαιξε καλά και είμαι χαρούμενη που θα περάσω άλλο ένα βράδυ μαζί σας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!