Ο Αντι Μάρεϊ θέλει να δώσει για πέμπτη (!) φορά «το παρών» σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στοχεύοντας στο τρίτο χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Αντι Μάρεϊ θέλει να δώσει για πέμπτη (!) φορά «το παρών» σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στοχεύοντας στο τρίτο χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, μετά τους θριάμβους του σε Λονδίνο (2012) και Ρίο Ντε Τζανεϊρο (2016).

«Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχα κάποιες συναρπαστικές εμπειρίες σε όλη την καριέρα μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μου άρεσαν όλοι οι Αγώνες στους οποίους συμμετείχα», σχολίασε ο 36χρονος Βρετανός τενίστας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Εάν αυτό είναι το τέλος του Ολυμπιακού μου ταξιδιού, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και σε όλους για την υποστήριξή σας, με βοηθήσατε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπήσω εσάς και την χώρα μου σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες και μου χάρισε μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μου», έγραψε στο Twitter ο έμπειρος πρωταθλητής, μετά την αποτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Ωστόσο, εν’ όψει της διοργάνωσης «Παρίσι 2024», ο Μάρεϊ, επεσήμανε:

«Ήμουν πολύ απογοητευμένος την τελευταία φορά. Είχα τραυματιστεί πριν το τουρνουά και είχα υποσχεθεί στον συμπαίκτη μου ότι θα έδινα προτεραιότητα στο διπλό. Και ήμασταν πολύ κοντά σε ένα μετάλλιο στο διπλό. Προηγηθήκαμε 1-0 σετ και 4-3, σερβίραμε με match points στα προημιτελικά και είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα ήθελα να έχω άλλη μια ευκαιρία να παίξω του χρόνου στο Παρίσι. Θα είναι οι πέμπτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες και πολύ πιθανότατα οι τελευταίοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!