Ο Λιονέλ Μέσι επανέλαβε σε συνέντευξή του την απογοήτευση που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λιονέλ Μέσι επανέλαβε σε συνέντευξή του την απογοήτευση που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Παρί Σεν Ζερμέν (2021-2023), τονίζοντας ότι δεν «αναγνωρίστηκε» ως παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ παρέμεινε επιφυλακτικός για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

«Δεν ήταν αυτό που ήλπιζα, αλλά πάντα λέω ότι τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», είπε ο Μέσι για την παριζιάνικη… εμπειρία του, σε συνέντευξη στον Αργεντινό ηθοποιό και κωμικό Μιγκέλ Γκαράδος, που μεταδόθηκε σήμερα στο κανάλι Olga στο Youtube.

«Αν και δεν ήμουν καλός εκεί (στην Παρί), τότε στέφθηκα παγκόσμιος πρωταθλητής. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και ίσως έπρεπε να γινόταν έτσι…», σκέφτηκε ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι, στο πρωτάθλημα Βόρειας Αμερικής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μέσι απογοητεύτηκε που δεν είχε την «αναγνώριση» της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, σημειώνοντας: «Γεγονός είναι ότι ήμουν ο μόνος παίκτης, ανάμεσα στους άλλους 25 (Αργεντίνους παγκόσμιους πρωταθλητές) που δεν είχε την αναμενόμενη αναγνώριση. Αλλα δεν πειραζει. Μετά, ήταν κατανοητό, ήμουν στο μέρος όπου εξαιτίας μας δεν είχαν ξαναγίνει παγκόσμιοι πρωταθλητές», πρόσθεσε αναφερόμενος φυσικά στη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μιλώντας για το μέλλον του και σε μια πιθανή συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, όταν θα είναι 39 ετών, ο Μέσι επανέλαβε την αβεβαιότητα του, υπογραμμίζοντας ότι επικεντρώνεται στο Κόπα Αμέρικα τον Ιούνιο-Ιούλιο 2024 στις ΗΠΑ.

«Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, το έχω ήδη πει. Δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί είναι μακριά, σκέφτομαι το Κόπα Αμέρικα. Μετά το Κόπα Αμέρικα, θα δούμε, εξαρτάται από το πώς νιώθω. Μεσολαβούν ακόμη τρία χρόνια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!