Ο Γκουαρντιόλα είπε στους δημοσιογράφους ενόψει της αναμέτρησης με την Φόρεστ πως ο Μπερνάντο Σίλβα θα μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες και προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τραυματισμών της Σίτι.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι, εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγώνα του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα, δήλωσε σήμερα (22/9) ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς ο μέσος εντάσσεται σε μια μακρά λίστα παικτών που δεν μπορούν να αγωνιστούν.

Ο Σίλβα αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή πριν από το ημίχρονο της εντός έδρας νίκης της Σίτι με 3-1 επί της σερβικής ομάδας στην έναρξη των ομίλων του Champions League την Τρίτη (19/9).

Η Σίτι είναι ήδη χωρίς τους, Κέβιν ντε Μπρόινε, Ματέο Κόβατσιτς, Τζον Στόουνς και Τζακ Γκλίλις, και ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι είναι «σε μπελάδες» μετά την αποχώρηση του Σίλβα.

«Είναι ένας μικρός τραυματισμός, μια εβδομάδα έως 10 ημέρες θα μείνει εκτός», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού (23/9) εντός έδρας αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Παίζουν πολλά παιχνίδια. Λιγότερα παιχνίδια, λιγότεροι τραυματισμοί. Είχαμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς πολύ ξεκούραση, απλά αυτό. Απαιτούμε πολλή προσπάθεια και μερικές φορές δεν μπορούν να το αντέξουν. Οι μυϊκοί τραυματισμοί σημαίνουν ότι χάνεις πολλά παιχνίδια», πρόσθεσε.

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ο Γκρίλις (τραυματισμός στον μηρό) προπονήθηκε και θα μπορούσε να παίξει λίγα λεπτά, ενώ ο Κόβατσιτς εξακολουθεί να είναι σε αποκατάσταση.

Ο Καταλανός προπονητής είπε επίσης ότι εμπιστεύεται τους νεαρούς παίκτες και επαίνεσε τον Χούλιαν Αλβάρες αφού ο 23χρονος ξεκίνησε τη σεζόν με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του:

«Έχει πάντα καλή συμπεριφορά, όταν παίζει ή δεν παίζει, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής ή όχι. Είναι πάντα το ίδιο», είπε ο Γκουαρντιόλα.

«Η τέλεια δόση απογοήτευσης όταν δεν παίζει, αλλά πάντα έτοιμος για την ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή με τους τραυματισμούς, είχε λεπτά και μας δίνει πολλά καλά πράγματα. Γι’ αυτό παίζει, αλλά πρέπει να έχει διάρκεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!