Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα - Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη της.

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε μία μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 (6-2, 6-2) της Καμίλα Τζιόρτζι. Μετά τον αγώνα δήλωσε για τη νίκη της:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στην Καμίλα, πολλές φορές είναι απρόβλεπτη, σκληρή και καταπληκτική παίκτρια. Είμαι ευχαριστημένη που κατάφερα να ανατρέψω την εις βάρος μου κατάσταση στο δεύτερο σετ και είμαι χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά», τόνισε και συμπλήρωσε για τη στήριξη των φιλάθλων:

«Η Ελλάδα είναι μακριά από εδώ, δεν ξέρω αν είναι Έλληνες ή απλά υποστηρικτές μου, αλλά τους ευχαριστώ που ήρθαν εδώ και με τέτοια ζέστη και με στήριξαν. Η υποστήριξη από τις κερκίδες είναι κάτι που δεν περίμενα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!