Στα προημιτελικά του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη και μάλιστα με σχετική άνεση - Η επόμενη αντίπαλός της.

Στα προημιτελικά του τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη και μάλιστα με σχετική άνεση.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και πραγματοποίησε μία μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 (6-2, 6-2) της Καμίλα Τζιόρτζι. 

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-0 σετ, μείωσε η αντίπαλός της σε 5-2 και τελικά επικράτησε με 6-2.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο δεύτερο σετ η  Τζιόρτζι έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0. Σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της και επικράτησε εύκολα με 6-2. 

Επόμενη αντίπαλος που θα βρεθεί στον δρόμο της είναι η Εμιλιάνα Αράνγκο από την Κολομβία, Νο180 στην παγκόσμια κατάταξη. Διόλου δύσκολο εμπόδιο φαινομενικά για την Μαρία Σάκκαρη που δείχνει να επιστρέφει στις καλές της ημέρες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!