Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι εκτιμά την ΑΕΚ, τη θεωρεί καλή και πολύ επιθετική ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον (Β΄) όμιλο του Europa League ως έναν από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι εκτιμά την ΑΕΚ, τη θεωρεί καλή και πολύ επιθετική ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον (Β΄) όμιλο του Europa League ως έναν από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Μπράιτον, που θα τεθεί αύριο (21/9, 22:00) αντιμέτωπη της Ένωσης στην Αγγλία, στην πρεμιέρα των ομίλων, οδηγεί τους «Γλάρους» σε μια εξαιρετική σεζόν, συνέχεια της προηγούμενης.

«Ζω ένα όνειρο σε αυτόν τον σύλλογο», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός ξεκινώντας την τοποθέτησή του.

Όπως είπε στη συνέχεια, «έχουμε μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και πολύ επιθετική με και χωρίς μπάλα. Έχουν καλό προπονητή, τον ξέρω από την Ιταλία. Ο όμιλός μας είναι ένας από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ζήτησε ταπεινότητα: «Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε και ποιοι ήμασταν. Δεν μπορούμε να χάσουμε το DNA μας. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο, μεγάλο λάθος».

Όπως τόνισε, «στους Ιταλούς προπονητές δεν αρέσει να μιλούν για προβλέψεις, αλλά για μένα δεν είναι πρόβλημα. Βελτιωνόμαστε αλλά δεν είμαστε μια μεγάλη ομάδα, τουλάχιστον ακόμα. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ποιότητά μας. Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση».

Ως προς την τακτική προσέγγιση του αγώνα με την Ένωση, δήλωσε αναποφάσιστος: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ομάδα, θα δούμε αύριο, αλλά ο Άνσου (Φάτι) και ο Έβαν (Φέργκιουσον) μπορεί να ξεκινήσουν. Είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με παίκτες όπως ο Ζοάο Πέδρο και ο Ταρίκ, έχω πολλές καλές λύσεις. Ο Σόλι Μαρτς επίσης θα παίξει αύριο, είναι διαθέσιμος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!