Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος συγκάλεσε την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου θέτοντας θέμα για τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος, επιβεβαίωσε με δήλωσή του τις πληροφορίες για τις οποίες είχε κάνει λόγο νωρίτερα σήμερα η ΑΕΚ, αναφέροντας ότι ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ όρισε Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας ανάμεσα στην Ένωση και τον Παναθηναϊκό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (25/9, 21:00).

Ο κ. Μπαλτάκος συγκάλεσε την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου θέτοντας θέμα για τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Πλέον, ορατό είναι πια το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Άγγλου αξιωματούχου, ο οποίος «χρεώνεται» και με την αδυναμία εξεύρεσης αλλοδαπού διαιτητή για το πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Άρης (0-0).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Επί της ουσίας ωστόσο κι αν δεν αλλάξει κάτι τις προσεχείς ώρες/ημέρες το ντέρμπι θα διεξαχθεί με Έλληνα διαιτητή, παρά τη διαφωνία των δύο μεγάλων αθηναϊκών ομάδων, κατά πλήρη παρέκκλιση της συμφωνίας των «μεγάλων» για ξένους ρέφερι στα σημαντικά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και παρά την προσωπική εμπλοκή του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για την έλευση διαιτητών Elite και Α΄ κατηγορίας στα ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας.

Η δήλωση του Παναγιώτη Μπαλτάκου:

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή.

Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητή ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!