Αγωνία στην Ιντερ Μαϊάμι προκάλεσε ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχώρησε στο 37ο λεπτό του αγώνα με την Τορόντο FC.

Αγωνία στην Ιντερ Μαϊάμι και στους φιλάθλους της προκάλεσε ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχώρησε στο 37ο λεπτό του αγώνα της ομάδας του με την Τορόντο FC (4-0), με τον ίδιο μάλιστα να ζητά αλλαγή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σήμερα ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο τεχνικός της ομάδας του Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο, αγωνιά αν ο Μέσι θα προλάβει τον τελικό U.S Open Cup εναντίον του Χιούστον στις 28 Σεπτεμβρίου.

Τη Δευτέρα, η Ιντερ παίζει στην έδρα της Ορλάντο Σίτι για το MLS, παλεύοντας να προλάβει τα playoffs και ο Μέσι δεν θα είναι στην ενδεκάδα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!