Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, δήλωσε ότι ήταν «λάθος» η πρόσληψη των Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, δήλωσε ότι ήταν «λάθος» η πρόσληψη των Ζοσέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε, προσθέτοντας ότι ο σύλλογος της Premier League «έπρεπε να επιστρέψει στις ρίζες του» με τον νέο προπονητή Άγγελο Ποστέκογλου.

Τον Μάρτιο, ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους, Κόντε, έγινε το δεύτερο μεγάλο όνομα που αποχώρησε από την ομάδα του βόρειου Λονδίνου σε λίγο περισσότερο από τρία χρόνια, καθώς οι Σπερς απέλυσαν επίσης τον Μουρίνιο πριν από δύο χρόνια, και ενώ ο Πορτογάλος είχε προσληφθεί για να αντικαταστήσει τον εξαιρετικά δημοφιλή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Λέβι έχει δεχθεί πυρά στο παρελθόν, με ορισμένους οπαδούς των Σπερς να κατηγορούν τον 61χρονο για το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει κανένα τρόπαιο από το 2008.

«Θέλω να κερδίσω όσο όλοι οι άλλοι», είπε ο Λέβι σε ένα φόρουμ θαυμαστών. Η απογοήτευση του να μην κερδίζουμε και ίσως η πίεση από κάποιους παίκτες και ένα μεγάλο κομμάτι των φιλάθλων, ότι πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να ξοδέψουμε χρήματα, πρέπει να έχουμε έναν μεγάλο προπονητή, ένα μεγάλο όνομα, με επηρέασαν. Είχαμε περάσει μια περίοδο όπου φτάσαμε πολύ κοντά. Με τον Μαουρίτσιο περάσαμε μερικές πολύ, πολύ καλές στιγμές. Δεν τα καταφέραμε, αλλά ήρθαμε πολύ κοντά και είχαμε αλλάξει στρατηγική.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η στρατηγική ήταν να φέρουμε έναν μάνατζερ που είχε κερδίσει τρόπαια και το κάναμε δύο φορές. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη».

Ωστόσο, ο Λέβι είπε ότι η Τότεναμ επέστρεψε στον σωστό δρόμο με τον διορισμό του Ποστέκογλου, ο οποίος έχει ήδη καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στο καλύτερο ξεκίνημα της στο πρωτάθλημα τα τελευταία 57 χρόνια.

Οι Σπερς είναι δεύτεροι στην βαθμολογία με 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την νικήτρια του treble Μάντσεστερ Σίτι.

«Αυτοί (ο Μουρίνιο και ο Κόντε) είναι σπουδαίοι προπονητές, αλλά ίσως όχι για αυτόν τον σύλλογο. Θέλουμε να παίζουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να κερδίσουμε, ίσως αυτό είναι το σωστό για εμάς. Και γι’ αυτό το να φέρω τον Άγγελο ήταν, κατά την άποψή μου, ακριβώς η σωστή απόφαση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!