Πρωταγωνιστής για ακόμη μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Τάσος Ιωαννίδης που άνοιξε το σκορ με εξαιρετική λόμπα στο 38΄.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε το πρώτο γκολ στο 38΄για τον Παναθηναϊκό και ξεκλείδωσε την ισπανική άμυνα. Με ένα φοβερό τσίμπημα της μπάλας έσκαψε τον Πέπε Ρέινα και έβαλε τα θεμέλια για τη πράσινη νίκη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

“Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται και ο καθένας μας θέλει να φτάσει. Το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ όμορφα και καταφέραμε και πήραμε τους 3 βαθμούς που είναι σημαντικοί.

Όλη την εβδομάδα αναλύαμε τον αντίπαλο, δουλεύαμε πάνω στη Βιγιαρεάλ, αμυντικά και επιθετικά. Είχαμε σαφείς οδηγίες και καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως είχαμε σχεδιάσει.

Περίμενα ότι θα την περάσει ο Κώτσιρας τη μπάλα από τα πόδια του αμυντικού οπότε είχα ψιλοσκεφτεί πως θα εκτελέσω. Ευτυχώς τη βρήκα τη μπάλα την τσίμπησα σωστά και ήταν ένα ωραίο τελείωμα και είμαι πολύ χαρούμενος”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!