Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του κόντρα στη Βιγιαρεάλ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του κόντρα στη Βιγιαρεάλ αλλά και στο γεγονός πως μέχρι το τέλος δεν σταμάτησαν να είναι ανταγωνιστικοί και επιθετικοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα ωραίο ποδοσφαιρικό βράδυ. Με το παιχνίδι που κάναμε, με τη νίκη που κάναμε, ήταν ένα καλό ξεκίνημα στο γκρουπ, παρουσιάζοντας μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Δίκαια πήραμε τη νίκη και κάναμε το καλό ξεκίνημα που θέλαμε όλοι. Το θέλαμε εμείς, αλλά είμαι σίγουρος ότι το ήθελαν και οι φίλαθλοι, κι αυτή ήταν η μεγάλη μας έννοια, γιατί το ΟΑΚΑ ήταν γεμάτο δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και έπρεπε να φύγουν χαρούμενοι.

Είναι η αρχή. Είναι το πρώτο παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε και στα υπόλοιπα, όπως προσπαθήσαμε σήμερα, να έχουμε μία απόδοση που ουσιαστικά αντιπροσωπεύει τον Παναθηναϊκό στο ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από εκεί πέρα, δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμάς, ειδικά σε έναν όμιλο με τόσο καλές ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παν για να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είχαμε να κάνουμε με μία ομάδα που βασίζεται πολύ στο position, βασίζεται στην οργανωμένη κυκλοφορία της μπάλας. Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί φάνηκε και στο πρώτο μέρος, ότι το παραμικρό λάθος που θα κάναμε στο ανασταλτικό κομμάτι μπορούσε να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν έπρεπε να έχουν πολύ χώρο για να σκέφτονται. Κάναμε αρκετές φάσεις, ήμασταν αρκετά επιθετικοί. Καταφέραμε να πετύχουμε δύο πολύ σημαντικά γκολ.

Νομίζω σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, το να πετύχεις τα γκολ αλλάζει πολύ το ψυχολογικό κομμάτι. Καταφέραμε και αντέξαμε και με τα παιδιά που ξεκίνησαν και με τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή. Αντέξαμε να έχουμε μέχρι το τέλος μία ομάδα ανταγωνιστική που σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα, αλλά μέχρι το τέλος προσπάθησε να παίξει ένα ανοιχτό παιχνίδι για ένα γκολ παραπάνω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!