Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση καθώς αποφάσισε να κάνει δώρο εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ της Ένωσης.

Ένας φίλαθλος της ΑΕΚ προέβη σε μια αξιέπαινη κίνηση καθώς αποφάσισε να κάνει δώρο εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα μπάσκετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ένας, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο, αγόρασε 60 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ (σσ. 250 ευρώ έκαστο), προκειμένου αυτά να δοθούν σε άνεργους ή φοιτητές φιλάθλους της Ένωσης, που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν μόνοι τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Πριν από 2 χρόνια ήταν μία νίκη των «νεοΜοϊκανών» της ελλιπούς «Βασίλισσας» επί του Περιστερίου, που αφύπνισε τη βαθιά «κιτρινόμαυρη» συνείδησή του, σε περίοδο υγειονομικής κρίσης.

Στην εφετινή περίοδο, η υπέρβαση στις κινήσεις του Καλοκαιριού σε περίοδο αυτοεξυγίανσης, όπου οι συνθήκες απαιτούν ολόθυμη και ομόθυμη στήριξη, είναι η αιτία, που ένας «Ενωσίτης» επιχειρηματίας (ποτών) από τη Μύκονο, αγόρασε 60 εισιτήρια Διαρκείας των 250 ευρώ!

Επιθυμία του συνενωσίτη, που δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι τα Διαρκείας να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές-οπαδούς της ΑΕΚ.

Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της ΑΕΚ δείχνει ξανά το δρόμο. Το επόμενο διάστημα, η ΑΕΚ BC θα ανακοινώσει τον τρόπο διάθεσης των Διαρκείας”.

https://twitter.com/aekbcgr/status/1704850476682854789

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!