Επίσημη θέση για το θέμα του ενδεχόμενου να οριστεί Έλληνας διαιτητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσημη θέση για το θέμα του ενδεχόμενου να οριστεί Έλληνας διαιτητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πήρε η ΑΕΚ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι είναι «… κάθετα αντίθετη σε αυτό το ενδεχόμενο» και «… περιμένει να τηρηθούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί για τα ντέρμπι, μεταξύ των ομάδων». Η αντίδραση αυτή έχει να κάνει με τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ σκέφτεται τη λύση Έλληνα ρέφερι για το μεγάλο ματς της Δευτέρας (25/9, 21:00).

Σε λίγες ώρες η Ένωση αρχίζει η προσπάθεια της ΑΕΚ στον Β΄ όμιλο του Europa League εναντίον της Μπράιτον στο «Φάλμερ», με μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει (22:00). ΑΕΚ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!