Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι, μίλησε για την αξία του να πάρεις έναν βαθμό στην έδρα της Μίλαν στο Champions League.

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι, είπε ότι η σημασία του να πάρεις έναν βαθμό στην έδρα της Μίλαν στο Champions League δεν πρέπει να υποτιμηθεί, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα μεταξύ των δύο ομάδων στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου της διοργάνωσης.

Η Νιούκαστλ, που αγωνίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από 20 χρόνια απουσίας, βρίσκεται σε έναν δύσκολο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Παρί Σεν Ζερμέν, και ο Χάου είπε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας θα μπορούσε να αποδειχθεί «κλειδί» για τη συνέχεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει τη δυσκολία του να έρθει η ομάδα εδώ, το συναίσθημα του παιχνιδιού και τις νέες εμπειρίες, έπρεπε να πάρουμε πολλά σήμερα», είπε ο Χάου και πρόσθεσε:

«Ήταν μια εχθρική ατμόσφαιρα και οι παίκτες έπρεπε να προσαρμοστούν σε αυτό, και γι’ αυτό δεν νομίζω ότι μπορείς να υποτιμήσεις την απόδοση και τον βαθμό. Η ομάδα θα φαίνεται όλο και καλύτερη όσο περνά ο καιρός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!