Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον προπονητή της εθνικής ομάδας Στέφαν Κουντζ, ενώ ο Βιτσέντσο Μοντέλα φημολογείται ότι θα τον αντικαταστήσει.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα (20/9) ότι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον προπονητή της εθνικής ομάδας Στέφαν Κουντζ, δύο ημέρες μετά τη διάψευσή της ότι θα λύσει το συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή.

Τη Δευτέρα, η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (TFF) διέψευσε μια αναφορά του πρακτορείου ειδήσεων «Demiroren» ότι θα λυθεί το συμβόλαιο του Κουντζ, επειδή ο προπονητής επέκρινε τους παίκτες του μετά τη φιλική ήττα με 4-2 από την Ιαπωνία. Είχε αναφέρει ότι ο Κουντζ προσκλήθηκε σε μια συνάντηση με παράγοντες της TFF την Τετάρτη.

Η TFF ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι συμφώνησε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Κουντζ μετά τη συνάντηση «μέσα στο πλαίσιο της καλής θέλησης και του επαγγελματισμού» και τον ευχαρίστησε για το έργο του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά την ήττα από την Ιαπωνία, ο 60χρονος Κουντζ είπε ότι οι παίκτες του έπρεπε να δουλέψουν σκληρότερα και ότι δεν έπρεπε να αναλάβει εκείνος όλη την ευθύνη.

Ο πρώην επιθετικός της Γερμανίας Κουντζ, ο οποίος έπαιζε επίσης στη Μπεσίκτας, διορίστηκε προπονητής της Τουρκίας τον Σεπτέμβριο του 2021. Αφού οδήγησε τη γερμανική ομάδα κάτω των 21 ετών στον ευρωπαϊκό τίτλο το 2017 και το 2021.
Η Τουρκία έχει κερδίσει 12 από τους 20 αγώνες του Κουντζ, με τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η TFF δεν ανέφερε ποιος θα ηγηθεί της ομάδας για τον προκριματικό του Euro 2024 στις 12 Οκτωβρίου με την Κροατία, αλλά ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βιτσέντσο Μοντέλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!