Το εμπόδιο της Στορμ Χάντερ ξεπέρασε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της στη Γουαδαλαχάρα - Οι δηλώσεις της.

Το εμπόδιο της Στορμ Χάντερ ξεπέρασε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της στη Γουαδαλαχάρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε την Αυστραλή (Νο 157 στην παγκόσμια κατάταξη) σε 79 λεπτά με 6-2, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά στο Μεξικό, επιστρέφοντας παράλληλα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το ματς η Σάκκαρη δήλωσε ικανοποιημένη από την εμφάνιση της: «Νομίζω πως ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Προφανώς στο 2ο σετ ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά την ίδια στιγμή, ήταν καλό που μπήκα σ’ αυτή τη συνθήκη και τελικά τα κατάφερα», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και συμπλήρωσε:

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους, τις αμφιβολίες και τα δύσκολα συναισθήματα. Πριν από τον αγώνα, ήμουν ενθουσιασμένη που θα επέστρεφα σ’ αυτό το γήπεδο. Χρειαζόμουν πολύ αυτό το αποτέλεσμα, όπως γενικά χρειάζεται ένα καλό τουρνουά σ’ αυτό το σημείο για να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση μου.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!